Habit

Doneer voor een laptop en bouw mee aan een toekomst voor elk gezin!
van totaal € 5.000 (14%)

Om groot te worden heeft een kind zoveel nodig: liefde, veiligheid, gezond eten, medische zorg en onderwijs. Met een donatie voor een laptop reik jij een kind één van die concrete bouwstenen aan. Vandaag de dag zijn laptops een onmisbaar leerinstrument geworden voor elk kind. Ze bieden gezinnen een digitaal venster op de wereld. En een toekomst bomvol kansen.

Waarom steun ik, Habit BV, dit laptopproject?

Vanuit de overtuiging dat digitalisering bijdraagt aan een duurzame toekomst zet ik, als ook ambassadeur van OVWB, mijn schouders onder dit goede doel.

Ik geloof met hart en ziel dat laptops een waardevolle tool zijn om:

  • de digitale geletterdheid van gezinnen te bevorderen
  • hun deelname aan de informatiemaatschappij te verzekeren
  • persoonlijke en professionele doelen te bereiken
  • te bouwen aan een bloeiende digitale toekomst voor elk kind

Geloof jij hier ook rotsvast in?

Doneer dan via deze website of op rekening BE38 0018 6689 8372 van Promobutler Infinity Foundation VZW met de vermelding "ovwb Habit" of bij voorkeur met de gestructureerde mededeling ***471/3939/22558***. Als bedrijf ontvang je hiervoor een factuur dewelke je voor de volledige 100% kunnen inbrengen als sponsoring.

Het intense geluksgevoel dat blijft nazinderen na je donatie is het extra kersje op de taart. Geven maakt je gelukkiger dan krijgen, weet je wel!

Vergeet na je donatie ook zeker deze actie niet te delen met heel jouw netwerk om zoveel mogelijk digitale kansen te creëren!

DANKJEWEL!

#samentegenarmoede #kindereninarmoede #laptops #allemaaldigitaal #digitaletoekomst #givingiscaring #sharingiscaring #ovwb

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Kies een bedrag
€ 10 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug PAPIER - We hebben dus 10 x " Duwtje in de Rug PAPIER nodig" om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 20 donateurs € 25 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug HOUT - We hebben dus 4 x " Extra Duwtjes in de Rug HOUT nodig" om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 en we planten 5 bomen via www.promobutler.foundation 35 donateurs € 50 Doneren Aanrader 😉😉😉 Extra duwtje in de rug BRONZE - We hebben dus 1 x " Extra Duwtje in de Rug Bronze" nodig om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 - en we planten 15 bomen via www.promobutler.foundation 43 donateurs € 100 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug SILVER - 😉😉😉 YESSSSS WE CAN : we kunnen 1 laptop volledig in orde maken 🙏🙏🙏 en we planten 30 bomen via www.promobutler.foundation 130 donateurs € 100 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 3 donateurs € 250 Doneren 😉😉😉 Nu wordt het pas echt mooi - GOLD - 👊👊👊 Deze bijdrage helpt ons echt wel met stappen vooruit om ons doel te behalen. 🙏🙏🙏 en we planten 125 bomen via www.promobutler.foundation 7 donateurs € 250 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 € 500 Doneren 😉😉😉 WOW WOW WOW - PLATINUM - 🤩🤩🤩 5 notebooks kunnen volledig in orde gemaakt worden en voorzien worden van een windows 10 licentie 🙏🙏🙏 en we planten 300 bomen via www.promobutler.foundation 7 donateurs € 500 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 € 1.000 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen