Inzamelactie notebooks voor kinderen van kansarme gezinnen

We zijn op zoek naar laptops en tablets die niet meer gebruikt worden. Deze laptops brengen we terug in orde en schenken we aan kinderen van kansarme gezinnen van het basisonderwijs. We doen dit bewust nu. 

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn kinderen immers aangewezen op thuisonderwijs. Daarvoor is een computer of tablet noodzakelijk. Jammer genoeg heeft niet elk gezin zo’n toestel. Heeft u zelf nog een toestel (of meerdere) dat niet meer gebruikt wordt? Bezorg ons dat dan. Wij zorgen er dan voor dat het een mooi tweede leven krijgt in een gezin dat niet de middelen heeft om zelf een laptop of tablet aan te kopen.

Deze, misschien wat ongebruikelijke actie, begon in het voorjaar van 2020. Het bedrijf EuroSys riep haar klanten via sociale media op om ongebruikte laptops en tablets te schenken. Er kwamen heel wat ongebruikte toestellen binnen. Maar tegelijkertijd waren er meer dan 700 nieuwe aanvragen voor een toestel. En er bleven er volgen. Daarom zijn we dringend op zoek naar laptops en tablets die niet langer gebruikt worden. Het moeten, om begrijpelijke redenen, wel toestellen zijn die nog werken.

EuroSys zet de toestellen die binnenkomen helemaal in orde en schenkt ze aan organisaties die zich inzetten voor kansarme gezinnen. Zij waken erover dat het materiaal terecht komt op plaatsen waar het echt nodig is. We hebben ook de steun van Techdata, de grootste IT-verdeler van ons land, die ons helpt met het in orde brengen van de toestellen op momente dat er zeer veel apparaten worden binnengebracht.

U kan uw notebooks binnenbrengen bij EuroSys nv, Centrum Zuid 1527a, 3530 Houthalen-Helchteren. En dat elke maandag en donderdag van 8u-12u en van 13u-17u. Of op de verschillende drop-off locaties in België. Heeft u als organisatie minstens 10 notebooks verzameld? Dan komen we deze gratis ophalen bij u op locatie.

Wanneer u langskomt om notebooks binnen te brengen bij EuroSys of bij de drop-off locaties, of wanneer u bij u ter plaatse vanaf 10 toestellen laat ophalen, vul dan steeds dit formulier in en volg de instructies :

DROP-OFF Locaties

Registratie Formulier

Wat als u niet kan langskomen bij EuroSys ?

Dan zijn er twee mogelijkheden:

💕 Vanaf 30 werkende laptops en/of tablets kan er iemand gratis langskomen om de toestellen op te halen.
💕 Je kan een of meerdere toestellen ook binnenbrengen op een locatie bij u in de buurt. De lijst van locaties vind u hier : Drop-Off Locaties

Geen Toestel ter beschikking? Ook financiële steun is meer dan welkom.

 💕 Stortingen kunnen gedaan worden op rekening BE38 0018 6689 8372 van Promobutler Infinity Foundation VZW met de vermelding "ovwb" of bij voorkeur met de gestructureerde code ***162/9371/73977***. Bedrijven ontvangen hiervoor een factuur.

U heeft nood aan notebooks als organisatie of basisschool voor kansarme kinderen ?

 💕 Dan kan u via dit formulier uw aanvraag indienen.

Zelf een inzamelactie starten en impact creëren in 2 klikken ?

Zelf een actie starten kan met uw bedrijf, serviceclubs, groep vrienden, uw vereniging, etc... U bent er nu nog maar 1 klik van verwijderd.

Als iedereen doet wat hij kan, dan kunnen we deze moeilijke periode wat gemakkelijker maken voor zij die het ook in gewone omstandigheden al moeilijk hebben maar nu helemaal uit de boot dreigen te vallen.

 
photo
Mark Lens
Voorzitter RvB , Promobutler Infinity Foundation VZW
+32 2 486 53 07  mark.lens@spartasolutions.eu 
https://www.promobutler.foundation
 
 
Set a meeting with me

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 110.000 (93%)
€ 10 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug PAPIER - We hebben dus 10 x " Duwtje in de Rug PAPIER nodig" om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 20 donateurs € 25 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug HOUT - We hebben dus 4 x " Extra Duwtjes in de Rug HOUT nodig" om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 en we planten 5 bomen via www.promobutler.foundation 35 donateurs € 50 Doneren Aanrader 😉😉😉 Extra duwtje in de rug BRONZE - We hebben dus 1 x " Extra Duwtje in de Rug Bronze" nodig om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 - en we planten 15 bomen via www.promobutler.foundation 43 donateurs € 100 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug SILVER - 😉😉😉 YESSSSS WE CAN : we kunnen 1 laptop volledig in orde maken 🙏🙏🙏 en we planten 30 bomen via www.promobutler.foundation 130 donateurs € 100 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 3 donateurs € 250 Doneren 😉😉😉 Nu wordt het pas echt mooi - GOLD - 👊👊👊 Deze bijdrage helpt ons echt wel met stappen vooruit om ons doel te behalen. 🙏🙏🙏 en we planten 125 bomen via www.promobutler.foundation 7 donateurs € 250 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 € 500 Doneren 😉😉😉 WOW WOW WOW - PLATINUM - 🤩🤩🤩 5 notebooks kunnen volledig in orde gemaakt worden en voorzien worden van een windows 10 licentie 🙏🙏🙏 en we planten 300 bomen via www.promobutler.foundation 7 donateurs € 500 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 € 1.000 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je liefdadigheidsinstelling, serviceclub, team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Een verjaardag voor ieder kind

04-12-2020 | 00:00 Op zondag 6 december vieren we de verjaardag van Sinterklaas. Een groot feest met toffe cadeautjes en lekkers. Niet iedereen heeft zo'n verjaardsfeest. Wist je dat 1 op de 9 kinderen in België in armoede opgroeit? Deze kinderen worden op hun verjaardag nog eens extra geconfronteerd met de armoedeproblematiek bij hun thuis. Er is geen feestje, er zijn geen cadeautjes of traktaties voor de vriendjes omdat daar geen geld voor is.   EuroSys wil gelijke kansen voor ieder kind. Daarom schenken we met plezier 1500 euro aan vzw ‘t Kietelt. Deze vzw maakt van die ene speciale dag ook voor hen een echt feest. De vzw geeft geen geld maar een mega coole verjaardagsdoos gevuld met mooie versiering om deze speciale dag wat meer kleur te geven, traktaties voor de vriendjes, alle andere benodigdheden voor een superleuk feestje thuis en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige. Zo kunnen ook de kansarme kinderen in Houthalen genieten van een leuke verjaardag.  EuroSys is blij dat ze hun kunnen ondersteunen met deze bijdrage, omdat ieder kind telt! 
Lees meer
Bekijk alle
€ 30

Reynders NV

05-01-2021 | 14:15 Aan: EuroSys Eindejaarsactie - steun voor vzw Stijn