Inzamelactie notebooks voor kinderen van kansarme gezinnen

We zijn op zoek naar laptops en tablets die niet meer gebruikt worden. We willen die in orde brengen en schenken aan kinderen van kansarme gezinnen van het basisonderwijs. We doen dit bewust nu.ย 

Sinds de uitbraak van het Corona-virus zijn kinderen immers aangewezen op thuisonderwijs. Daarvoor is een computer of tablet echt noodzakelijk. Jammer genoeg heeft niet elk gezin zoโ€™n toestel. Heeft u zelf nog een toestel (of meerdere) dat niet meer gebruikt wordt, dan kan u ons dat bezorgen. Wij zorgen er dan voor dat het een mooi tweede leven krijgt in een gezin dat niet de middelen heeft om zelf een laptop of tablet aan te kopen.

Deze, misschien wat ongebruikelijke actie begon niet langer dan een week geleden. Het bedrijf EuroSys riep haar klanten via sociale media op om ongebruikte laptops en tablets te schenken. Er kwamen heel wat ongebruikte toestellen binnen. Maar tegelijkertijd waren er meer dan 700 nieuwe aanvragen voor een toestel. En er zullen er nog meer volgen. Dus zijn we dringend op zoek naar laptops en tablets die niet langer gebruikt worden. Het moeten, om begrijpelijke redenen, wel toestellen zijn die nog werken.

EuroSys zal de toestellen die binnenkomen helemaal in orde zetten en schenken aan organisaties die zich inzetten voor kansarme gezinnen. Zij waken erover dat het materiaal terecht komt op plaatsen waar het echt nodig is. We hebben ondertussen zelfs de steun van Techdata, de grootste IT-verdeler van ons land, die ons wil helpen met het in orde brengen als er zeer veel apparaten zouden worden binnengebracht (wat we eerlijk gezegd wel hopen).

U kan uw notebooks binnenbrengen bij EuroSys nv te Centrum Zuid 1527a, 3530 Houthalen-Helchteren, elke maandag en donderdag van 8u-12u en van 13u-17u. Of op de verschillende drop-off locaties in Belgiรซ. Vanaf dat u 10 notebooks zelf heeft verzameld als organisatie, dan komen we deze gratis ophalen bij u op locatie.

Wanneer u langskomt om notebooks binnen te brengen bij EuroSys, de drop-off locaties of bij u ter plekke vanaf 10 toestellen te laten ophalen, vul dan steeds dit formulier in en volg de instructies :

DROP-OFF Locaties

Registratie Formulier

Wat als u niet kan langskomen bij EuroSys ?

Dan zijn er twee mogelijkheden:

๐Ÿ’•ย Vanaf 30 werkende laptops en/of tablets kan er iemand gratis langskomen om de toestellen op te halen.
๐Ÿ’• Je kan een of meerdere toestellen ook binnenbrengen op een locatie bij u in de buurt. De lijst van locaties vind u hier :ย Drop-Off Locaties

Geen Toestel ter beschikking? Ook financiรซle steun is meer dan welkom.

ย ๐Ÿ’• Stortingen kunnen gedaan worden op rekening BE38 0018 6689 8372ย van Promobutler Infinity Foundation VZWย met de vermelding "ovwb" of bij voorkeur met de gestructureerde code ***162/9371/73977***. Bedrijven ontvangen hiervoor een factuur.

U heeft nood aan notebooks als organisatie of basisschool voor kansarme kinderen ?

ย ๐Ÿ’• Dan kan u opย dit formulier uw aanvraag indienen.

Zelf een inzamelactie starten en impact creรซren in 2 klikken ?

Zelf een actie startenย kanย met je bedrijf, serviceclubs, groep vrienden, je vereniging, etc... Je bent er nu nog maar 1 klik van verwijderd.

Als iedereen doet wat hij kan, dan kunnen we deze moeilijke periode wat gemakkelijker maken voor zij die het ook in gewone omstandigheden al moeilijk hebben maar nu helemaal uit de boot dreigen te vallen.

ย 
photo
Mark Lens
Voorzitter RvB , Promobutler Infinity Foundation VZW
Mย  +32 2 486 53 07ย  Eย  mark.lens@spartasolutions.euย 
Wย  https://www.promobutler.foundation
ย 
ย 
Set a meeting with me

ย 

Lees meer Lees minder
van totaal โ‚ฌย 110.000 (73%)
โ‚ฌย 10 Doneren ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Extra duwtje in de rug PAPIER - We hebben dus 10 x " Duwtje in de Rug PAPIER nodig" om 1 notebook te laten klaarmaken ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ 20 donateurs โ‚ฌย 25 Doneren ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Extra duwtje in de rug HOUT - We hebben dus 4 x " Extra Duwtjes in de Rug HOUT nodig" om 1 notebook te laten klaarmaken ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ en we planten 5 bomen via www.promobutler.foundation 35 donateurs โ‚ฌย 50 Doneren Aanrader ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Extra duwtje in de rug BRONZE - We hebben dus 1 x " Extra Duwtje in de Rug Bronze" nodig om 1 notebook te laten klaarmaken ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ - en we planten 15 bomen via www.promobutler.foundation 42 donateurs โ‚ฌย 100 Doneren ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Extra duwtje in de rug SILVER - ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ YESSSSS WE CAN : we kunnen 1 laptop volledig in orde maken ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ en we planten 30 bomen via www.promobutler.foundation 130 donateurs โ‚ฌย 100 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ 3 donateurs โ‚ฌย 250 Doneren ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Nu wordt het pas echt mooi - GOLD - ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š Deze bijdrage helpt ons echt wel met stappen vooruit om ons doel te behalen. ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ en we planten 125 bomen via www.promobutler.foundation 7 donateurs โ‚ฌย 250 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ โ‚ฌย 500 Doneren ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ WOW WOW WOW - PLATINUM - ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ 5 notebooks kunnen volledig in orde gemaakt worden en voorzien worden van een windows 10 licentie ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ en we planten 300 bomen via www.promobutler.foundation 6 donateurs โ‚ฌย 500 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ โ‚ฌย 1.000 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collegaโ€™s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Stadsbestuur koopt 500 laptops voor kansarme leerlingen secundair onderwijs: โ€œIedereen moet mee op de digitale snelwegโ€

29-10-2020 | 16:46 De stad Lokeren trekt een kwart miljoen euro uit om studenten van het secundair onderwijs te helpen bij de aankoop van materiaal om digitaal onderwijs te kunnen blijven volgen. โ€œWe kunnen er niet naast kijken. Onze stad kampt nog altijd met een aantal gezinnen die, zeker in coronatijden, het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopenโ€, zegt schepen voor Welzijn Nina ... LEES MEERbron: Nieuwsblad 29.10.2020
Lees meer
Bekijk alle
โ‚ฌย 500

Anoniem

04-09-2020 | 11:03 Aan: Doneer voor een laptop en bouw mee aan een toekomst voor elk gezin!