Gelijke digitale kansen voor iedereen

Het is heel fijn dat je overweegt om je oude laptop(s) te doneren, dankjewel daarvoor!

De nood naar nog werkende laptops voor kansarme gezinnen is nog nooit zo hoog geweest. Doneer daarom je laptop en maak van je hardware heartware. Wij knappen je oude laptop op en zorgen dat hij een tweede, waarde volle leven krijgt.

Hoe kan je heartware donor worden?     

                                                                        

  

 

 

 

 

1. Laptops doneren

  • Je kan een of meerdere laptops doneren. Bekijk hier hoe je dat het makkelijkste doet.
  • Deze laptops worden vervolgens onderhanden genomen, zo mag je er zeker van zijn dat er geen gevoelige data meer op je gedoneerde laptop(s) staat.
  • Wij voorzien deze cleane laptop(s) van de nodige software en virusscanners. Een computermuis en draagtas horen er natuurlijk bij om het pakket compleet te maken.
  • We overhandigen de laptop, en zo maken we samen een kind uit jouw buurt gelukkig!

 

2. Geld doneren

Je merkt het, jouw steun is van een groot belang voor ons. En met laptops doneren help je ons al een heel eind, maar je kan ons ook op financieel vlak steunen. Want er schuilt natuurlijk ook een kost achter het refurbishen van al die laptops. Hiervoor rekenen we op zo’n €150 per laptop. Zo ontvangen de kinderen laptops die voorzien zijn van de nodige software en virusscanners, maar ook een muis en laptoptas horen hierbij. Daarnaast helpen we tegelijkertijd ook Senegalese kinderen aan een betere en meer duurzame toekomst. Voor zulke financiële schenkingen voorzien wij jou bovendien van een fiscaal attest, al vraag je je misschien af hoe dit verloopt? Wel:

  • Bekijk hier hoe je moet doneren. En welk bedrag je ook kiest, je helpt ons al een heel deel!
  • Wij zorgen ervoor dat je geld optimaal wordt ingezet om kinderen uit jouw buurt én Senegal vooruit te helpen.

 

3. Jij helpt ons, maar wat krijg jij in ruil?

Jouw hulp is voor een organisatie als de onze van onschatbare waarde, want zonder jou zouden we het allemaal niet kunnen doen. Daarom verdien je ook iets in ruil! We kunnen je misschien niet veel bieden, maar we willen er wel voor zorgen dat jouw inzet even in de kijker wordt geplaatst.

Hier vind je de verschillende mogelijkheden terug. Neem zeker een kijkje!

Met Warme Groet,

 
photo

Mark Lens, Voorzitter RvB  

Ondernemers Voor een Warm België VzW

 
+32 475 95 03 35 
mark@ovwb.be  
 
 
 
Book a meeting with me.

 

"if a child can't learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn".
 
 

.

Lees meer Lees minder
van totaal € 250.000 (95%)
€ 10 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug PAPIER - We hebben dus 10 x " Duwtje in de Rug PAPIER nodig" om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 22 donateurs € 25 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug HOUT - We hebben dus 4 x " Extra Duwtjes in de Rug HOUT nodig" om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 en we planten 5 bomen via www.promobutler.foundation 36 donateurs € 50 Doneren Aanrader 😉😉😉 Extra duwtje in de rug BRONZE - We hebben dus 1 x " Extra Duwtje in de Rug Bronze" nodig om 1 notebook te laten klaarmaken 🙏🙏🙏 - en we planten 15 bomen via www.promobutler.foundation 46 donateurs € 100 Doneren 😉😉😉 Extra duwtje in de rug SILVER - 😉😉😉 YESSSSS WE CAN : we kunnen 1 laptop volledig in orde maken 🙏🙏🙏 en we planten 30 bomen via www.promobutler.foundation 133 donateurs € 100 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 3 donateurs € 250 Doneren 😉😉😉 Nu wordt het pas echt mooi - GOLD - 👊👊👊 Deze bijdrage helpt ons echt wel met stappen vooruit om ons doel te behalen. 🙏🙏🙏 en we planten 125 bomen via www.promobutler.foundation 8 donateurs € 250 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 € 500 Doneren 😉😉😉 WOW WOW WOW - PLATINUM - 🤩🤩🤩 5 notebooks kunnen volledig in orde gemaakt worden en voorzien worden van een windows 10 licentie 🙏🙏🙏 en we planten 300 bomen via www.promobutler.foundation 7 donateurs € 500 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 € 1.000 Doneren Ik ondersteun deze specifieke actie - 👍👍👍 Ik wil deze specifieke actie ondersteunen met het doel dat is gedefinieerd in de omschrijving van het project 🙏🙏🙏 Ander Bedrag Anders  - Ik wil zelf een bedrag bepalen
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je liefdadigheidsinstelling, serviceclub, team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Deze succesvolle serie-ondernemer wil de rest van zijn carrière kansarmoede bestrijden: “Ik kan nog 20 twintig jaar het verschil maken”

05-11-2021 | 11:05  Met zijn bedrijven EuroSys, Auva en Novation en een reeks participaties in platformen als Promobutler, Habitos en Koopjeskrant is Mark Lens (53) het toonbeeld van een serial entrepreneur. ‘Beter, sneller, sterker’ was jarenlang zijn enige adagium. Tot de IT-ondernemer op een gegeven moment tot het inzicht kwam: ik heb genoeg. “Wat is dan belangrijk? Om nog die ene euro extra te verdienen? Ik ben nog jong, heb ik tegen mezelf gezegd, dus kan ik nog de volle twintig jaar het verschil maken voor kwetsbare mensen.” Dertig jaar geleden, nog tijdens zijn legerdienst, start Mark Lens zijn eerste IT-zaak op in de kelder van zijn ouders. Daar knutselt hij op zijn eentje pc’s in elkaar die hij verkoopt aan particulieren. Het is aanvankelijk niet meer dan een test of het zelfstandige leven hem wel ligt. In zijn eerste boekjaar draait de handelsingenieur beleidsinformatica zo’n 20 miljoen Belgische frank, of rond de 500.000 euro. Na drie jaar ligt het omzetcijfer op 2,5 miljoen euro. De werkgeversmarkt is prompt een zieltje armer. Lees meer  Bron: Bloovi, artikel 28 okt 2021
Lees meer
Bekijk alle